1
Domaći fudbal

head coach Zarko Lazetic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Vozdovac and TSC Backa Topola at stadium Vozdovac on October 21, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TSC OSTAJE BEZ TRENERA: Žarko Lazetić već stigao u Soči!

Objavljeno: 10.12.23 u 22:55

Izgleda da se čeka samo kraj jesenjeg dela sezone u Srbiji

Trener TSC-a, Žarko Lazetić, pojavljuje se kao glavni kandidat za preuzimanje kluba Soči u ruskoj fudbalskoj ligi, prema informacijama lokalnih medija. Lazetić je prisustvovao meču između Sočija i Orenburga koji je završen rezultatom 1:1.

Direktor Sočija, Dmitrij Rubaško, oglasio se nakon meča, ali nije otkrio konkretno ime novog trenera. Na pitanje da li će Denis Kljujev ostati na čelu ekipe i posle Nove godine, Rubaško je odgovorio:

Sada imamo da proslavimo Novu godinu, a posle ćemo razgovarati o poslu. Ovo je poruka koju sam preneo igračima. Da li će Denis Kljujev ostati na klupi? Ne znam, pustite nas da dišemo malo i imajte razumevanja.

Denis Kljujev je trenutni trener Sočija, ali je postao treći trener kluba od početka sezone, nasledivši Dmitrija Hohlova i Aleksandra Tohilina. Kljujev je prvobitno preuzeo ekipu kao privremeno rešenje, ali se čini da bi Žarko Lazetić mogao da preuzme vođstvo kluba u skorijoj budućnosti.

14
10

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter