0
AdmiralBet ABA Liga
Janis Sferopulos

Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

SFEROPULOS PRED MEGU: „Očekuje nas izuzetno važna utakmica“

Objavljeno: 10.12.23 u 18:42

Meč je najavio i Branko Lazić.

Košarkaši Crvene zvezde igraju u ponedeljak meč 11.kola ABA lige protiv ekipe Mege, od 18.00 časova u Hali sportova „Ranko Žeravica“, a svoja očekivanja pred ovaj duel izneo nam je trener crveno-belih Janis Sferopulos.

„U ponedeljak nas očekuje izuzetno važna utakmica u regionalnom takmičenju. Mega je izuzetno mlad i talentovan tim. Moramo da budemo maksimalno fokusirani spremni za ovaj meč kako bi uveli utakmicu u ritam koji nama odgovora“ – izjavio je Sferopulos.

Kapiten Branko Lazić takođe je podvukao mladost kao snagu Mege.

„Utakmice protiv Mege su po pravili mečevi koje najavljujemo kao duele sa vrlo mladom, talentovanom i ambicioznom ekipom koja uz to pravi dobre rezultate i beleži pobede.Tako je i ove sezone. Mladost i ambicija znače i dodatnu energiju na koju ćemo morati da odgovorimo na parketu čvrstom igrom. Neće biti laka utakmica, ali je na nama da se spremimo dobro i sa dobrim ritmom dodjemo do važne pobede“ – rekao je Lazić.

 

 

 

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter