0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@OfficialASRoma

ROMA OD SJAJA DO OČAJA: Vučica fantastično krenula, a onda je spašavala živu glavu sa devet igrača! (VIDEO)

Objavljeno: 10.12.23 u 23:18

Na kraju pobednika nije bilo

U uzbuđujućem duelu 15. kola italijanske Serije A, fudbaleri Rome i Fiorentine remizirali su rezultatom 1:1 na stadionu u Rimu. Iako je Roma povela već u petom minutu golom Lukakua, Fiorentina je uspela da izjednači zahvaljujući pogotku Martineza Kvarte u 66. minutu.

Rimljani su brzo preuzeli kontrolu nad mečem, a Lukaku je efikasnim udarcem glavom doneo prednost domaćinu. Međutim, Roma je zatim izgubila inicijativu, završila meč sa dva igrača manje, ali je ipak sačuvala bod.

Drugo poluvreme je donelo preokret, s Fiorentinom koja je pokazala ofanzivnu igru. Igrajući otvoreno, gosti su pritiskali, a Martinez Kvarta je izjednačio rezultat udarcem glavom nakon centaršuta Kuamea.

Roma je imala težak zadatak nakon što je Zalevski dobio drugi žuti karton u 64. minutu, ostavljajući svoj tim sa desetoricom igrača. Usledio je crveni karton i za Lukakua u 87. minutu zbog oštrog starta nad Kuameom, što je dovelo do smanjenja na devetoricu igrača.

Fiorentina je imala priliku za pobedu u završnici, ali nije uspela da materijalizuje svoju nadmoć. Krajnji rezultat 1:1 ostavlja Romu na četvrtom mestu tabele sa 25 bodova, dok Fiorentina zauzima sedmu poziciju sa jednim bodom manje.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter