0
ATP

FOTO: Twitter/@CincyTennis

PRESTIŽNO ATP PRIZNANJE PRIPALO ĐOKOVIĆU: Srbin odigrao meč godine! (VIDEO)

Objavljeno: 10.12.23 u 10:35

Priznanje na priznanje ide.

Novak Đoković je titulom u Torinu zaključio i više nego uspešnu godinu na ATP turu, a kada su turniri te organizacije u pitanju Srbin je podigao četiri pehara, od čega završni Masters, ali i dve Masters 1000 titule.

Upravo je hronološki prva od te dve ostavila najveći trag u teniskom svetu, jer je četvoročasnovno finale u Sinsinatiju između Đokovića i Alkaraza proglašeno za meč godine po mišljenju ove organizacije. 

– Ipak, 36-godišnji Đoković je podigao svoj nivo igre u impresivnom prikazu fizičke izdržljivosti i mentalne snage, spasavajući meč loptu pri rezultatu 5/6 u taj-brejku drugog seta pre nego što je nadmašio mlađeg protivnika i osvojio svoju 39. Masters 1000 titulu – napisano je na zvanično ATP sajtu.

Podsećamo, Španca su delila dva gema od pobede, jer je u drugom setu imao brejk prednosti, ali povratak Đokovića, uz propuštene meč lopte na obe strane, i izuzetno dramatičan poslednji tajbrejk pobrinuli su se da ovo upravo bude meč godine.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter