0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@SpursOfficial

PEVCI „PODAVILI“ SVRAKE: Totenhem razmontirao ekipu Njukasla! (VIDEO)

Objavljeno: 10.12.23 u 20:34

Sjajan rezultat tima iz Londona

Fudbaleri Totenhema prekinuli su niz loših rezultata dominirajući protiv Njukasla na domaćem terenu i ostvarili ubedljivu pobedu rezultatom 4:1.

Dvostruki strelac Rišarlison, koji se vratio u formu nakon povrede, bio je junak Totenhema, dok je Son pružio odličnu partiju sa dve asistencije.

Totenhem je brzo preuzeo kontrolu nad utakmicom, a u 26. minutu Son je sjajno prošao po boku i preciznim pasom pronašao Udogija koji je postigao prvi gol za domaćina.

Son je nastavio da teroriše odbranu Njukasla, a u 38. minutu sjajnom akcijom prošao je pored Tripijea i asistirao Rišarlisonu za drugi gol Totenhema.

U drugom poluvremenu, Totenhem je nastavio sa dominacijom, a Rišarlison je postigao svoj drugi gol na asistenciju Pedra Pora u 60. minutu.

Son je dodao još jedan gol iz jedanaesterca u finišu utakmice nakon što ga je Dubravka oborila u šesnaestercu, stavljajući tačku na impresivnu predstavu Totenhema.

Iako je Njukasl uspeo da smanji rezultat u nadoknadi vremena golom Džoelintona, Totenhem je zasluženo slavio sa 4:1.

Ovom pobedom, Totenhem se popeo na peto mesto sa 30 bodova, dok je Njukasl pao na sedmo mesto sa 26 bodova.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter