0
Košarka

FOTO: Twitter/@Lakers

LEBRON O LJUBOMORI PREMA DEJVISU: „Znam ko sam, on zna ko je on“

Objavljeno: 10.12.23 u 13:24

U odlučujućem meču, Lebron je briljirao sa 24 poena i 11 skokova

Fantastična noć za Los Anđeles Lejkerse! Lebron Džejms i njegovi saigrači osvojili su NBA kup, a sam Lebron je proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) takmičenja.

U odlučujućem meču, Lebron je briljirao sa 24 poena i 11 skokova. Značajnu podršku pružio mu je Entoni Dejvis sa impresivnim učinkom od 41 poena, 20 skokova, 5 asistencija i 4 blokade.

Ova pobeda Lejkersa označava veliki uspeh za tim iz Los Anđelesa i dodatno učvršćuje Lebrona Džejmsa kao jednog od najvećih košarkaša u istoriji NBA-a.

Znam ko sam, on zna ko je on“, rekao je Džejms za ESPN na pitanje o njegovoj saradnji sa Dejvisom.

Ne pokušavamo da se takmičimo jedni sa drugima na terenu ili na osnovu životnog stila. On zna ko je, ja znam ko sam.Jedina stvar koju pokušavamo da uradimo je da jedni druge smatramo odgovornima kada krenemo na posao i da pokušamo da budemo najbolji jedni za druge, a kada jednom ne ide dobro, pokušajmo da se pmognemo. Nema ljubomore. Nikada„, rekao je Lebron Džejms.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter