2
Fudbal

Foto: Printscreen/YouTube

HRVATI NE PRESTAJU SA NEREDIMA: Ubice zvane „Bad Blue Boysi“ dočekani kao heroji, pa napali snimatelja!

Objavljeno: 10.12.23 u 13:48

Jedna osoba, građanin koji je dočekao BBB-ovce, navodno je nasrnula na snimatelja Nove TV

Kako izveštava Večernji list, došlo je do incidenta prilikom dolaska navijača Dinama, BBB-ovaca, koji su bili u pritvoru u Atini.

Na Zračnoj luci Zagreb, gde su navijači Dinama, BBB-ovci, dočekani bakljadom, došlo je do incidenta prilikom dolaska. Prema izveštaju Dnevnik.hr, jedna osoba, koja je dočekala BBB-ovce, navodno je nasrnula na snimatelja Nove TV.

Incident se dogodio nakon povratka navijača iz Atine, gde su prvih „Boysi“ bili pritvoreni zbog navodnog učešća u huliganskim neredima, koji su rezultirali tragičnim incidentom i smrću jednog navijača AEK-a.

 

2
16

2 Komentara

  1. Grci se pikali, snimali unesrecenog i ismijavali se mrtvom covjeku i objavljivali snimku misleci da je BBB, sve se zna i sve dokazano, a vi i dalje po svom kao i obicno, BBB nevini za ubojstvo htjeli vi to ili ne, lijep pozdrav svima!

    1
    0
    Odgovori
    • Takoder, zna se jako dobro koji narod ne izlazi van izbacit smece ilitiga dubre bez noza, a kamoli kad je u pitanju utakmica, jako dobro su poznati po najgorim incidentima u europi i sire sto se tice teme ultrasa i koje kakvog huliganizma, s takvima ne treba imat posla u svakom slucaju

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter