0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DULJAJ DIGAO GLAS PROTIV FUDBALA U DECEMBRU: Po ovakvim terenima ne može da se igra

Objavljeno: 10.12.23 u 17:14

Loš teren predstavlja prednost za autsajdere.

Fudbaleri Partizana će odigrati meč protiv Radničkog iz Niša u ponedeljak od 18 časova u okviru 18. kola Superlige.

Duljaj je digao glas protiv igranja Superlige u decembru zbog izuzetno loših terena, kakav crno-bele očekuje i na gostovanju u Nišu.

– Dugi niz godina znamo da je teren u Nišu veoma loš, ali nema nam druge nego da igramo i po takvom. Verujem da će i mom prijatelju Đorđeviću, treneru Radničkom, biti jednako neprijatno kao meni. Nadam se da se naši sportski prijatelji iz Niša neće naljutiti, ali to će nam biti najveći problem. I nama i njima – rekao je Duljaj.
 

Slično kao i trener Partizana govorili su i drugi treneri.

Video sam u nekoliko prethodnih dana da nema nikog da zaštiti kolege koje su rekle da u decembru kod nas ne može da igra fudbal. Kada su oni to rekli, nisu mislili na temperaturu, na -12 stepeni, nego da tereni nisu adekvatni da se po njima igra. Ako je teren dobar, ima grejače, onda nema problema.“

Loš teren predstavlja prednost za autsajdere.

„Uvek je lakše timu koji se brani da na takvom terenu ostvari cilj, nego ekipi koja želi da ide na pobedu, da igra fudbal od noge do noge. Bilo bi odlično da svi klubovi imaju uslove kao Partizan, Zvezda, TSC, Voždovac… Ako hoćemo da igramo fudbal, moramo da imamo adekvatne uslove, a tu pričam samo o terenu“ – jasan je Duljaj.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter