0
Domaći fudbal

Siniša Dobrašinović (FOTO: Starsport)

DOBRAŠINOVIĆ NAKON TUČE NA „KROVU“: „Na terenu viđena jedna velika nula“

Objavljeno: 10.12.23 u 22:34

Jedna užasna scena je viđena na meču

IMT je ostvario tesnu pobedu nad Novim Pazarom rezultatom 1:0 u okviru 18. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Odlučujući gol postigao je Miloš Luković u ranim trenucima drugog poluvremena.

Trener Novog Pazara, Siniša Dobrašinović, nije mogao da sakrije razočaranje nakon meča, izrazivši nezadovoljstvo igrom svog tima.

To je problem. Ako bismo se fokusirali na teren, onda bismo pričali o jednom velikom ništa, o jednoj nuli, nuli od igre. Ne znam, stvarno ne znam šta bih mogao da komentarišem u vezi utakmice – izjavio je Dobrašinović.

Ipak, uprkos nepovoljnom rezultatu, izrazio je reči hvale za svoje igrače.

Hteo bih samo da čestitam mojim momcima na borbi. Nije lako, ali mislim da ćemo se izdići i probaćemo sledeće dve utakmice da dobijemo – dodao je trener.

Nakon ovog kola, Novi Pazar zauzima 5. mesto na tabeli Superlige sa 26 bodova, dok je IMT na 13. poziciji sa 17 bodova. Novi Pazar će nastaviti sa naporima da poboljša svoje rezultate u narednim utakmicama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter