0
Evroliga

BOŽIĆ PRAVI ČUDA SA EKIPOM LONDONA, ALI NAGLAŠAVA: „Partizan je klub koji volim, ceo Beograd živi za Evroligu“

Objavljeno: 10.12.23 u 14:19

Trener London Lionsa, Peter Božić, izrazio je želju da prisustvuje Partizanovim utakmicama

Božić, bivši kapiten Partizana, ima značajnu istoriju s klubom, sa kojim je osvojio 18 titula tokom svoje igračke karijere.

Njegova želja da prisustvuje utakmicama sugeriše na snažnu emotivnu vezu s klubom i podršku koju oseća prema Partizanu.

Naravno da pratim Partizan. To je moj klub za koji navijam i koji volim. Sve što se dešava na terenu i u klubu sam ispratio. Samo je raspored i tajming uticao na moje slobodno vreme i to što nisam dolazio na utakmice. A stvarno sam u nekim trenucima želeo da budem tu. Dok gledam ovo što se dešava sa Partizanom, zaista me podseti na utakmice kada smo mi igrali. Kada su dvorane bile puna. Imam mnogo dragih prijatelja koji budu u Areni i zovu me, prenose mi delić atmosfere, pričaju mi o euforiji koja je na najvećem nivou. Drago mi je što ceo Beograd priča i živi za utakmice Evrolige„, rekao je Božić za Meridian sport.

Osim što je bio igrač, Božić je bio i trener crno-belih.

Bio sam najsrećniji kada sam video da je Željko Obradović došao u klub. Na taj način su jasno pokazane maksimalne ambicije, jer njegov povratak govori o stabilnosti Partizana. Najviše bih voleo kada bi već ove sezone ostvarili sve ciljeve. Kada gledam Partizan – navijam. Ali, kao bivši igrač i sadašnji trener moraš da obraćaš pažnju i analitički na detalje koje treneri pokušavaju da sprovedu. Ne samo od kada sam trener, jer meni je to oduvek bilo važno. Imao sam prilike da izbliza pratim Obradovićev rad. On je najbolji – ne najuspešniji, već najbolji – trener Evrope i šire. Naravno da gledam sve što se dešava na terenu. I oko njega„, istakao je Božić.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter