1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mega MIS

BARAĆ UOČI DUELA SA ZVEZDOM: „Nadam se da će publika imati priliku da uživa u dobroj utakmici“

Objavljeno: 10.12.23 u 20:55

Šampion Srbije će biti veliki favorit

Trener košarkaša Mega Bemaxa, Marko Barać, najavio je predstojeći duel protiv Crvene zvezde, ističući da je to izuzetna prilika za mlade igrače da se takmiče sa vrhunskim protivnicima. Utakmica, koja se igra u ponedeljak od 18 časova u dvorani „Ranko Žeravica“, predstavljaće ozbiljan izazov za mladi tim Mega Bemaxa.

Svaki duel sa evroligašem je sjajna prilika za naše mlade igrače da se takmiče sa najboljima. Ne treba mnogo trošiti reči o kvalitetu i iskustvu Zvezdinog tima. Sigurno je da su favoriti, ali mi ćemo dati sve od sebe da odigramo dobro svih 40 minuta. Nadam se da će publika imati priliku da uživa u dobroj utakmici„, izjavio je Barać.

Košarkaš Mega Bemaxa, Stefan Miljenović, naglasio je da ekipa želi da se pokaže u što boljem svetlu nakon nedavnog poraza.

Očekuje nas utakmica protiv evroligaške ekipe Crvene zvezde. Nakon poraza u Podgorici, celu nedelju smo veoma naporno trenirali i ulazimo u utakmicu sa željom da se pokažemo u što boljem svetlu. Da pokažemo naš kvalitet i snagu, i da pokušamo u našoj hali da pobedimo prvoplasiranu ekipu lige„, naglasio je Miljenović.

Ulaznice za ovaj meč su već puštene u prodaju, dostupne su u svim poslovnicama Tickets.rs, kao i onlajn putem istog veb-sajta. Takođe, ulaznice će biti dostupne na dan utakmice od 16 časova na biletarnici Hale sportova „Ranko Žeravica“, a vrata hale će se otvoriti u 16:30. Cena ulaznica za gornji nivo tribina iznosi 2.000 dinara.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter