0
Fudbal

Džejdon Sančo (FOTO: Twitter/Manchester United

TEN HAG GOVORIO O SANČU: ‘Radi se o kulturi, svaki igrač treba da poštuje određena pravila!’

Objavljeno: 09.12.23 u 11:50

Englez dobro kažnjen.

Došao je kao velika nada i ušao na velika vrata ‘Teatra snova’, ali izgleda da će morati na sporedni da izlazi. Džejdon Sančo već više od tri meseca nije kroćio na teren, a trener Mančester junajteda, Erik Ten Hag ga je udaljio iz prvog tima nakon utakmice sa  Arsenalom još 3. septembra.

Uoči subotnje utakmice sa Bornmutom na Old Trafordu, Ten Hag je ponovio da je lopta u Sančovom polju ako se stvar želi rešiti.

-Dakle, radi se o kulturi i svaki igrač mora da odgovara određenim standardima i radilo se o tome. Šta će se tamo dogoditi? Zna šta mu je činiti ako želi da se vrati. Na njemu je – jasan je holandski stručnjak.

Sančo je bio primoran da trenira u akademskom delu klupskog terena za trening, a takođe hrani se odvojeno od prvog tima. Kako saznaje engleski Sun Sport bivši fudbaler Borusije Dortmund propustio je nekoliko treninga sa omladinskim pogonom, ali ga klub još uvek nije kaznio.

Podsetimo, Džejdon Sančo je u Mančester stigao 2021. godine za 83 miliona evra, a za to vreme je zabeležio 82 nastupa i 12 puta bio precizan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter