0
Domaći fudbal

Marko Savić (FOTO: FK Voždovac)

SAVIĆ PRED RADNIK: ‘Gostovanje u Surdulici bih označio kao najteže u ligi zbog uslova za igru!’

Objavljeno: 09.12.23 u 12:55

 ‘Nadamo se pobedi, a želja, ambicija i istrajnost će doneti prevagu.’

Nako serije loših rezultata u domaćem šampionatu fudbaleri Voždovca su u prošlom kolu ostvarili pobedu nad IMT-om rezultatom 4:0. Naredna prepreka u dizanju samopuzdanja biće im ‘fenjera’ surdulički Radnik sa kojim će ‘Zmajevi’ odmeriti snage sutra od 13 časova na jugu zemlje u okvriu 18. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Trener tima iz Zaplanjske, Marko Savić ovo gostovanje smatra kao najteži zbog uslova za igru na terenu u Surdulici.

-Gostovanje u Surdulici bih označio kao najteže u ligi, pre svega zbog uslova za igru koji su tamo. Uz to, Radnik je jedna čvrsta ekipa koju nismo pobedili ni na našem terenu ove sezone. Probaćemo da budemo u svom prepoznatljivom izdanju, pa makar i u teškim uslovima. Nadamo se pobedi, a želja, ambicija i istrajnost će doneti prevagu – jasan je mladi stručnjak.

Dotakao se i igračkog kadra.

-Zbog povreda neće igrati Rodrigo Vilka i verovatno Matija Mitrović, Bogdan Jočić će pauzirati ovo kolo zbog žutih kartona. Svi ostali igrači su spremni za meč – naveo je Savić.

Voždovac se nalazi na devetom mestu na tabeli sa osvojenih 21 bodom, dok je Radnik ‘zakucan’ na dno i ima 10 bodova. 

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter