0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@afcbournemouth

ŠAMAR ZA JUNAJTED: Bornmut ubedljivo slavio na Old Trafordu i šokirao domaće navijače! (VIDEO)

Objavljeno: 09.12.23 u 19:33

Pristalice domaćih su bile besne

U večerašnjem nezapamćenom obračunu na Old Trafordu, Bornmut je šokirao fudbalski svet pobedivši Mančester junajted sa ubedljivih 3:0. Ekipa Andonija Iraolea demonstrirala je vrhunsku formu, dok je „Crvenim đavolima“ izmakao tlo pod nogama.

Već u petom minutu, Bornmut je iskoristio nesigurnost domaće odbrane, a Kuk je majstorski asistirao Dominiku Solankeu koji sigurno pogađa mrežu Andrea Onane. Iako je Solanke propustio dodatne šanse, drugo poluvreme rezervisano je za Markusa Tavernijea, arhitektu naredna dva gola.

U 68. minutu, Filip Biling duplira prednost Bornmuta, a u 75. minutu, Markos Senesi stavlja tačku na veče pogotkom. Konačnih 3:0 bilo bi još bliže da Dango Utara nije vidio poništen gol u drugom minutu nadoknade vremena, nakon greške Megvajera.

Bornmut je sada u sjajnom nizu, dok je Mančester junajted suočen sa katastrofalnim učinkom.

U drugim susretima, Šefild junajted je osvojio važna tri boda protiv Brentforda, dok je Barnli podelio bodove sa Brajtonom rezultatom 1:1. Vulverhempton i Notingem Forest takođe su remizirali 1:1.

Bornmutova senzacija ostavlja navijače Junajteda u neverici, a izaziva pitanja o daljem pravcu ekipe pod vođstvom menadžera Erika ten Haga.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter