0
Kladionica

FOTO: Twitter/Newcastle United FC

OČERUPANE SVRAKE LOVE PEVCE U LONDONU: Uzbudljivi dueli nas očekuju i ovog vikenda na Ostrvu!

Objavljeno: 09.12.23 u 08:30

Najbolja fudbalska liga na svetu trenutno je engleska Premijer liga. Reč je o jednom od najnepredvidljivijih fudbalskih sistema u celom svetu, koji nam iz sezone u sezone donosi uzbudljivu borbu za titulu. Prošle sezone je trka za titulu bila neizvesna do samog kraja prvenstva, a čini se da će i ove sezone biti slično.

Ove nedelje je na programu bilo duplo kolo Premijer lige i imali smo prilike da uživamo u sjajnom fudbalu, preokretima, golovima u poslednjim sekundama i neočekivanim rezultatima. Na primer, ekipa Njukasla, koja je jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone i prošle, je u četvrtak doživela pravi debakl protiv fenjeraša Evertona, koji je slavio sa ubedljivih 3:0. Karamele su uspele da sačuvaju svoju mrežu do samog kraja, a onda je usledila prava rapsodija koju je započeo Dvajt Meknil u 79. minutu. Svega sedam minuta kasnije Dukure je duplirao prednost, dok je nokdaun Svrakama zadao Beto u šestom minutu nadoknade.

FOTO: AdmiralBet

Ni Totenhem se nije proslavio na meču koji je počeo 45 minuta nakon duela na Gudison parku. Tim koji je sve zadivio svojom igrom i rezultatima na početku sezone je dobro otvorio londonski derbi protiv Vest Hema, golom Romera u 11. minutu. Drugo poluvreme je počelo u znaku Čekićara, kojima je trebalo svega sedam minuta da stignu do izjednačenja. Strelac je bio Džerod Boven, a veliku grešku Udogija iz 74. minuta je iskoristio Džejms Vord-Praus i doneo Vest Hemu potpuni preokret. Ređali su se napadi Postekogluovih izabranika, ali je Fabianski uspeo da sačuva svoju mrežu do kraja meča i donese velika tri boda ekipi iz istočnog Londona.

Upravo će Totenhem i Njukasl zatvoriti 16. kolo Premijer lige u derbiju kola koji je na programu u nedelju od 17.30 časova, kada će Pevci imati priliku da prekinu niz od pet mečeva bez pobede u domaćem šampionatu. Od poslednjih pet mečeva momci iz severnog Londona su pretrpeli čak četiri poraza, a jedini bod koji su osvojili u tom periodu je bio protiv ni manje ni više, nego Mančester Sitija, aktuelnog šampiona Engleske i Evrope, kada je rezultat bio 3:3 na Etihadu. Svrakama je ovo drugi poraz u poslednjih pet ligaških mečeva, a interesantno je da su u tih pet utakmica savladali Arsenal, Čelsi i Mančester junajted, uz poraz od Bornmuta.

Definitivno je još jedno uzbudljivo kolo pred nama na Ostrvu, pa je sa tim u vidu kladionica AdmiralBet i ovog vikenda spremila promociju Igraj na Engleze, koja do nedelje donosi uvećane kvote na ponudu za Engleze, kao i nadmetanje za fenomenalnih 100.000 dinara u freebetu. Za osvajanje freebeta je neophodno sastaviti tiket sa konačnim ishodima i pogoditi najveću kvotu, a tri igrača koji pogode najveće kvote na dobitnom tiketu će podeliti ovu sjajnu premiju.

Ova promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

Istražite kompletnu ponudu za Premijer ligu i Čempionšip, iskoristite sjajnu ponudu ovog vikenda i naplatite svoje poznavanje engleskog fudbala!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter