0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@acmilan

JOVIĆ MOGAO DA BUDE HEROJ, ALI MILAN PAO U FINIŠU: Evo šta je Luka imao da kaže nakon novog pogotka! (VIDEO)

Objavljeno: 09.12.23 u 22:13

Počeo je sa golovima Luka.

Luka Jović bio je strelac u porazu Milana u Bergamu, od domaće Atalante, rezultatom 3:2, golom Murijela u poslednjim sekundama, a Srbin je mogao da bude heroj Rosonera, jer je deset minuta pre kraja postigao gol za izjednačenje.

Ipak, sedmostruki prvak Evrope nije izdržao do kraja, ali to nije poremetilo napadača koji igra u sve boljoj formi.

 

„Sigurno da rezultat u Bergamu nije onakav kakav smo priželjkivali. Moglo je da ode i na drugu stranu. Igrali smo bolje u prvih 45 minuta, ali inicijativa nije rezultovala prednosću. Što se mene tiče, dva gola u dve utakmice zaredom – osećam da se vraćam u formu u kojoj želim da budem. Dobro treniram i rad konačno počinje da se isplaćuje. Uz poverenje trenera Piolija, zaista mislim da sam na dobrom putu da pokažem da navijači i ekipa mogu da računaju na mene“, rekao je Jović.

Sledi meč odluke sa Njukaslom u poslednjem kolu elitnog takmičenja.

„Okrenuti smo sledecem izazovu, a to je Liga sampiona i dokazivanju da imamo kvalitet za nastavak takmičenja u Evropi“, zaključio je Jović.

Standings provided by Sofascore

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter