1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DANAS SVE OČI UPRTE U ‘MARAKANU’: Četa Baraka Bahara pred velikim podvigom!

Objavljeno: 09.12.23 u 10:15

Impresivno.

Upamtiće se ova generacija kao jedna od najuspešnijih u istoriji Crvene zvezde, rame uz rame sa onom koja je pokorila Evropu i Svet. Izabranici Baraka Bahara imaju priliku da danas protiv lučanske Mladosti obore rekord koji drži veliki Real Madrid po broju utakmica bez poraza na čuvenoj ‘Marakani’.

Ukoliko danas ne izgube ‘crveno-belima’ će to biti niz od 122 susreta a da nisu poraženi na domaćem terenu. Sve je počelo još 30. aprila 2017. godine kada je Zvezda savladala Vojvodinu 2:0 golovima Kejlora Gange Srđana Plavšića.  Do sada je  vezana 121 utakmica bez poraza na stadionu „Rajko Mitić“ u domaćem prvenstvu, a ostvaren je bilans od: 109 pobeda i 12 remija uz gol razliku – 336:53. 

Kraljevski klub’ je ovaj istorijski rezultat ostario u periodu od 1957. do 1965. godine što je zaista impresivan podatak, a izabranici Baraka Bahara sigurno sa velikim motivom ulaze u ovaj susret.

3
5

1 Komentara

  1. Hahahahaha kakva bolest.
    Znači uspoređuju srpsku lugu sa Španskom, i onda još ne računaju evropske poraze….
    Samo da bi se pisalo o njima i „koliko su dobri“
    Dao vam Bog (Vučić) da zauvek ostanete toliko dobri kao što ste sada.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter