0
Fudbal

FOTO: Starsport

CRNOGORCI HOĆE SRBINA: Radulović podneo ostavku na mesto selektora, legenda Partizana prvi pik Sokolova!

Objavljeno: 09.12.23 u 20:12

Videćemo šta će od svega na kraju biti

Posle neuspeha u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, Miodrag Radulović podneo je ostavku na mesto selektora Crne Gore. „Sokolovi“ su završili takmičenje u grupi iza Mađarske i Srbije, ne uspevši da se plasiraju na EURO 2024 u Nemačkoj. Ova odluka otvorila je pitanje ko će preuzeti kormilo crnogorske reprezentacije, a među glavnim kandidatima su poznata imena.

Prvi favorit za mesto selektora je Slaviša Jokanović, iskusni stručnjak koji ima bogato trenersko iskustvo, uključujući rad u Partizanu. Dejan Savićević, predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore, takođe podržava Jokanovića. Druga opcija koja se razmatra je Gordan Petrić, bivši trener Partizana, čiji su prošlogodišnji rezultati sa Partizanom u Evropi privukli pažnju.

Osim Jokanovića i Petrića, kao potencijalni kandidati za selektora pominju se i Miodrag „Grof“ Božović, iskusni trener bez trenutnog angažmana, Željko Petrović i Mirko Vučinić. Vučinić, nedavno imenovan pomoćnikom Radulovića, sada se takođe spominje kao mogući kandidat za vođenje reprezentacije Crne Gore.

Očekuje se da će Fudbalski savez Crne Gore brzo doneti odluku o novom selektoru kako bi se reprezentacija pripremila za naredne izazove na međunarodnoj sceni.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter