0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@RealBetis

BETIS UMALO ŠOKIRAO REAL: Andalužani otkinuli dva boda velikanu, a mogli su i sva tri! (VIDEO)

Objavljeno: 09.12.23 u 19:55

Na ovaj način je prekinut niz Madriđana

U uzbuđujućem duelu 16. kola španske La Lige, fudbaleri Betisa i Reala iz Madrida odigrali su neodlučeno 1:1 na stadionu Benito Viljamarin. Ova utakmica obeležena je spektakularnim trenucima i izvanrednim pogocima, a domaćin je uspeo da izbegne poraz i podeli bodove sa „kraljevskim klubom“.

Prvo poluvreme je obeležila dinamična igra, s nekoliko ozbiljnih pokušaja na obe strane. Brahim Dijaz je postigao gol za Real, ali je bio poništen zbog ofsajda. U drugom delu poluvremena, Betis je imao opasne napade kroz Pereza i Žozea, dok su Modrić i Alaba bili preteći po gol domaćina.

U 53. minutu, Džud Belingem je fantastično sarađivao s Dijazom i postigao gol za Real, donoseći prednost gostima. Međutim, Betis nije odustajao, a Aitor Ruibal je sjajnim udarcem sa oko 25 metara u 67. minutu izjednačio rezultat.

I pored pokušaja Betisa da stvori šanse za potpunu pobedu, Iskov je u finišu pogodio stativu, dok je Rijad neuspešno gađao preko gola. Na kraju, utakmica je završena 1:1, a oba tima su delila bodove u Sevilji.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter