0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Mladost Lucani at stadium Rajko Mitic (Marakana) on December 09, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BAHAR ZADOVOLJAN NAKON POBEDE PROTIV LUČANA: „Biće to sve dobro“ (VIDEO)

Objavljeno: 09.12.23 u 18:23

„Svideli su mi se mladi igrači“

Crvena zvezda i Mladost Lučani sastali su se u 18. kolu Superlige Srbije u fudbalu, a konačan ishod obradovao je trenera domaćih, Baraka Bahara.

Podsetimo, vrlo zanimljivu utakmicu Crvena zvezda – Mladost Lučani „rešio“ je 18-godišnji Jovan Mijatović, posle čega je izraelski stručnjak ovo izjavio na konstataciju reporterke TV Arena sport „da nije bilo lako“:

Rano smo dali gol, ali smo ga odmah potom i primili, što je bio udarac za samopouzdanje. Bilo je teško igrati protiv ovog rivala, ali pronašli smo rešenje. Svideli su mi se mladi igrači koji su dobili šansu u drugom delu meča i promenili dešavanja na terenu. Biće to sve dobro – uveren je Bahar.

Podsetimo, ova pobeda je Zvezdu izjednačila sa Partizanom na tabeli Superlige, s tim da crno-beli imaju meč manje i u ponedeljak od 16 časova će gostovati Radničkom u Nišu

Standings provided by Sofascore

 

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter