0
Evroliga

Branko Lazic (L) and Head coach Dusko Ivanovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Zalgiris Kaunas at Aleksandar Nikolic Hall on December 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA UDARA NA IVANOVIĆA: Crveno-beli protiv Baskonije vade fleke iz Valensije!

Objavljeno: 08.12.23 u 10:35

Čeka nas zanimljiv okršaj

Crvena zvezda se sprema za izazov u gostima protiv Baskonije u okviru 13. kola Evrolige. Posle nekoliko izazovnih utakmica, crveno-beli su odlučni da ostvare prvu pobedu na strani, ali predstoji im susret sa snažnom ekipom Duška Ivanovića.

U poslednjem susretu protiv Valensije, Crvena zvezda je pokazala znatno poboljšanje u drugom poluvremenu, ali to nije bilo dovoljno za preokret. Brendon Dejvis i Semi Odželej zadavali su glavobolje odbrani crveno-belih, a sada će se okrenuti novom izazovu protiv Baskonije.

Nemanja Nedović i Šabaz Nejpir predvodili su crveno-bele u poslednjem meču, ali će im trebati podrška celog tima kako bi savladali raspoloženu Baskoniju. Miloš Teodosić je bio blizu da donese pobedu svom timu, ali je bio nespretno precizan u ključnim trenucima.

Sa druge strane, Baskonija ulazi u ovaj duel sa pobedom nad Fenerbahčeom, a Markus Haurd je bio heroj tog susreta sa 28 poena. Vanja Marinković, srpski internacionalac, takođe će biti ključni igrač za domaćina.

Trener Baskonije, Duško Ivanović, poznat je crveno-belima, a to će dodatno motivisati igrače da postignu dobar rezultat. Prošle sezone ove dve ekipe su imale po jedan trijumf na svom terenu, ali sada se Crvena zvezda nada da će slomiti tu ravnotežu i upisati prve bodove u gostima.

Utakmica obećava uzbuđenje i neizvesnost, a navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide hoće li crveno-beli konačno slaviti na strani. Utakmica u Vitoriji predstavljaće važan trenutak u evropskom putovanju Crvene zvezda, dok će Baskonija nastojati da nastavi svoj impresivan niz pod vođstvom Duška Ivanovića.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter