1
Domaći fudbal

FUDBAL, BEOGRAD, 23. Mar. 2011. - Predsednik vlade Ruske federacije Vladimir Putin (C) i Mirko Cvetkovic posmatraju prijateljski duel mladih timova Crvena Zvezda i Zenita klub iz Sankt Peterburga ciji je navijac. Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZVEZDA ODUŠEVILA MALIŠANE: Besplatan ulaz na utakmicu protiv lučanske Mladosti

Objavljeno: 08.12.23 u 20:56

Istočna strana namenjena je najmlađima.

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će sva deca mlađa od 14 godina moći besplatno na utakmicu 18. kola Superlige Srbije protiv Mladosti iz Lučana.

„FK Crvena zvezda ima veliko zadovoljstvo da i predstojećeg vikenda otvori kapije na istočnoj strani „Marakane“ za najmlađe navijače starosti do 14 godina, koji će ponovo potpuno besplatno moći da uživaju u bravurama naših prvotimaca na superligaškom meču protiv Mladosti iz Lučana u subotu, 9. decembra od 16 časova“ – navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu kluba.

Dodaje se da će svi ulazi na istočnoj strani „Marakane“ biti širom otvoreni za dečake i devojčice starosti do 14 godina, takođe se ističe da mališani moraju da budu u pratnji jedne odrasle osobe koja poseduje ulaznicu za meč između Crvene zvezde i Mladosti.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter