0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@juventusfc

VAŽAN POTPIS U JUVENTUSU: Vlahović i Kostić saznali lepe vesti!

Objavljeno: 08.12.23 u 11:20

Uprava čuva jednog od najvažnijih igrača

Juventus može odahnuti jer je francuski vezista Adrijen Rabio pristao na produžetak ugovora s klubom. Prema informacijama koje je prenela „Gazeta“, Rabio će ostati u Torinu do 2025. godine, a novo poglavlje u njegovoj karijeri označavaće vernost Juventusu.

Rabio se pridružio Juventusovim redovima 2019. godine nakon što je napustio PSŽ, a produženje ugovora stiže u ključnom trenutku dok mu je dosadašnji ugovor isticao u junu naredne godine.

Ovaj 28-godišnji francuski fudbaler pokazao se kao vredan član tima tokom aktuelne sezone Serije A, sa 13 nastupa i dva postignuta gola. Njegove sposobnosti na sredini terena i doprinos timu postale su nezamenjivi deo Juventusa.

Čelnici Juventusa mogu biti zadovoljni uspešnim zaključivanjem pregovora s Francuzom, što će dodatno ojačati sastav tima i pridoneti ostvarenju ambicioznih ciljeva u italijanskom i međunarodnom fudbalu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter