0
Fudbal

FOTO: Twitter/Atlético de Madrid

ŠPANCI PIŠU: Grizmana dele još tri gola do neverovatnog podviga!

Objavljeno: 08.12.23 u 13:20

Francuz ima poseban motiv.

Jedan od najudarnijih vojnika Dijega Simeonea, Antoan Grizman beleži sjajne partije u Atletiko Madridu bez koga definitvno nije isto. Ako ne daje golove, učestvuje u pobedi svog tima i uvek je tu. Trud se uvek isplati, pa ovog napadača dele još tri gola da se upiše zlatnim slaovima u istoriji ‘Jorganžija i prestigne legendarnog Luisa Aragnoesa i postane najbolji strelac kluba u istoriji. 

Nekadašnji selektor Španije ima 173 postignuta pogotka, dok ih Grizman ima 170, pa će u narednim danima, nedelja, a možda i meseca Francuz postati besmrtan na Vanda Metrolopitanu. Antoan je istakao da je uvek pun izazova, ali na to gleda hladne glave i da će doći samo od sebe.

-Bio je izazov otkako sam se vratio i, naravno, daješ golove i sve je bliže, tako da je to gol, iluzija, san. Idem na to, hladne glave , a da ne poludim kada reč je o šutiranju ili stvaranju prilika sa smirenošću kao i uvek, da će golovi doći sami od sebe – jasan je.

Dodao je da je zahvalan ljubavi navijača.

-Uvek zahvalan na ljubavi navijača , bilo preko društvenih mreža, na ulici ili stadionu. Istina je da mnogo uživamo, atmosfera na stadionu nam uliva samopouzdanje kada se susretnemo sa utakmicama i nadam se da će se tako nastaviti. Pokušaćemo da im i dalje pružamo radost koja im je potrebna za ovu sredinu – poručio je Grizman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter