0
Domaći fudbal

FUDBAL, SEZONA 2004/2005.CRVENA ZVEZDA-PARTIZAN.SIMON VUKCEVIC, left and Albert Nadj, Ivan Tomic, Zoran Mirkovic.bgd, 23.04.2005..FOTO: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com ©

SKANDAL POTRESAO SPORT: Bivši fudbaler Partizana uhapšen zbog toga što je u njegovom autu pronađen pištolj i 126 metaka!

Objavljeno: 08.12.23 u 10:11

Svi su u šoku

Bivši fudbaler Partizana, Simon Vukčević, trenutno se nalazi u pritvoru u Užicu nakon hapšenja na graničnom prelazu Gostun. Vukčević je bio uhapšen dok je pokušavao da napusti Srbiju, a tokom pretresa njegovog automobila pronađen je pištolj i čak 126 metkova.

Određivanje pritvora dolazi zbog sumnje da je Vukčević počinio krivično delo u vezi sa Zakonom o oružju. Sud mu je odredio pritvor u trajanju do 30 dana dok se sprovode dalje istrage.

Simon Vukčević je nosio dres Partizana u periodu od 2003. do 2006. godine, tokom kojeg je zabeležio značajan broj nastupa i postigao 13 golova za crno-bele. Nakon uspešnog perioda u Partizanu, svoju karijeru nastavio je u inostranstvu.

Ovo hapšenje dolazi kao iznenađenje za fudbalsku javnost, s obzirom na Vukčevićevu prošlost u jednom od najpoznatijih srpskih klubova, a dalji razvoj situacije će biti pažljivo praćen od strane javnosti i sportskih krugova.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter