0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

LAZETIĆ PRED GOSTOVANJE RADNIČKOM 1923: ‘Organizovana ekipa, ali imaju i oni svojih mana!’

Objavljeno: 08.12.23 u 13:50

‘Bićemo oprezni i važno je da se prilagodimo na vremenske uslove i teren protivnika.’

Ekspedicija iz Bačke Topole na čelu sa Žarkom Lazetićem nastavlja pohod ka vrhu Superlige, a naredna prepreka biće im kragujevački Radnički 1923.  Ovaj duel igra se sutra od 13 časova u srcu Šumadije na stadionu ‘Čika Dača’, a strateg TSC-a je pred ovu utakmicu istakao da ih očekuje jedan veoma ozbiljan meč.

-Pri analiziranju igre Radničkog 1923 nismo uzimali u obzir poslednje dve utakmice u kojima su, po meni, nezasluženo izgubili velikom razlikom. Ni u jednom duelu nisu bili inferiorni i siguran sam da je pred nama veoma ozbiljan meč – naveo je.

Dodao je da imaju posla sa agresivnim i organizovanim protivnikom.

-Organizovani su, na svom terenu posebno agresivni u duelima. Dolaskom novog trenera igraju još hrabrije i ofanzivnije. Dominirali su protiv Voždovca i Lučana, što nije jednostavno, čak su i sa Partizanom odigrali egal meč – poručio je on.

Rekao je da pored vrlina imaju i svojih mana koje će pokušati da iskoriste.

-Videli smo njihove dobre strane, ali i mane koje ćemo pokušati da iskoristimo. Bićemo oprezni i važno je da se prilagodimo na vremenske uslove i teren protivnika. Rekao sam igračima da moramo dobro da završimo polusezonu i da se ozbiljno pripremimo za preostale duele. Očekuju nas još tri prvenstvene i jedna utakmica u Evropi i iz svake želimo da izvučemo maksimum – jasan je Lazetić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter