0
Fudbal

FOTO: AC Milan

PIOLI GOVORIO O UTAKMICI SA ATALANTOM PA SE DOTAKAO JOVIĆA: ‘Ima talenat, ali mora da igra sa više intenziteta!’

Objavljeno: 08.12.23 u 16:50

‘Ukoliko Jović bude uspeo da održi taj visok nivo, biće nam od velike pomoći.’

Fudbaleri Milana gostuju Atalanti u subotu od 18 časova u okviru 15. kola italijanske Serije A, a trener ‘Rosonera’ Stefano Pioli govorio je za medije o ovom susretu.

-Ostalo je još mnogo utakmica koje će odrediti konačan plasman, ali je jasno da morate da imate konstantne rezultate kako biste imali uspeha. I to je ono što mi ciljamo. To nam je glavni cilj. Minimum je da obezbedimo Ligu šampiona, ali težimo i ka nečemu višem. Uvek su teške utakmice sa Atalantom. Gasperini radi odličan posao. Oni su kompletan tim, kvalitetan i dobro organizovan – istakao je.

Potom se dotakao i srpskog reprezentativca Luke Jovića.

-Jović ima kvalitet i talenat, ali mora da igra sa više intenziteta. U modernom fudbalu morate da imate neke karakteristike koje ne smeju da vam fale. Tu ponajviše mislim na mentalni deo. Ukoliko Jović bude uspeo da održi taj visok nivo, biće nam od velike pomoći – jasan je strateg sedmostrukog prvaka Evrope.

Govorio je i o Radetu Kruniću.

-Ne igra kao što je igrao ranije što je problem njegove kondicije. Moram da priznam da je slabijoj formi nego što je bio na početku sezone i verovatno ima igrača koji su trenutno bolji od njega – naveo je Pioli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter