2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

„MOJ JUNAK SE ZOVE ŽELJKO OBRADOVIĆ“: Mališan napisao sastav i oduševio sve (FOTO)

Objavljeno: 08.12.23 u 20:16

Dečak je oduševljen legendarnim „Žocom“.

Košarkaški klub Partizan doživeo je renesansu od kako je pre tri godine sa je kormilo preuzeo Željko Obradović, koji nastavlja da beleži sjajne rezultate, koji se ogledaju u vroligi. 

Crno-beli trenutno u evropskom elitnom takmičenju imaju skor od sedam pobeda i šest poraza, dok, to je oduševilo i jednog mališana, čiji sastav se pronašao na društvenim mrežama.

Još uvek nije poznato o kom dečaku se radi, ali, reklo bi se da je mališan još u osnovnoj školi, kao i da izuzetno ceni i voli Željka Obradovića, koga je opisao u svom delu.

On je pisao sastav na temu „Moj omiljenik junak iz knjige“, a tu je pomenuo upravo Željka Obradovića.

 „Knjiga o kojoj ću pisati je drugačija od ostalih knjiga. Sadrži hroniku KK Partizan i zove se „Povratak šampiona“. Moj junak se nalazi u ovoj knjigi i zove se Željko Obradović, a nadimak mu je Žoc. On je trener košarkaškog kluba Partizan. Sa klubom je postigao velike rezultate. Pravo ime mu je Želimir. Rođen je u Čačku. Trenutno je najuspešniji evropski trener. Moj tata i ja ne propuštamo nijednu utakmicu omiljenog kluba, naročiko ako se igra u Beogradu. Želja mi je da upoznam Željka Obradovića i nadam se da će mi se želja ispuniti.“

 

20
3

2 Komentara

  1. Turcin ti junak?
    E moj Lazare i Obilicu, za sta ste vi zivot dali…jos ih odusevio, ma trebaju nama turci jos 500 god..

    0
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter