0
Evroliga

Zach LeDay reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LEDEJ OBJASNIO GREJALICU: Evo zašto košarkaš Partizana stalno nosi ovaj predmet na utakmicu! (FOTO)

Objavljeno: 08.12.23 u 08:11

Jedan bizaran detalj sa mečeva crno-belih

Zek Ledej, košarkaš Partizana, postao je ne samo sportski junak, već i simbol tri uzastopne pobede crno-belih. Na utakmicama protiv Panatinaikosa, Monaka i Olimpije, Ledej je privukao pažnju nosivši grejalicu u ruci, tačnije kalorifer, koji se ispostavio kao srećna amajlija za ekipu.

Tri uzastopna trijumfa bila su rezultat izuzetnog zajedništva i karakteristične igre crno-belih. Na pitanje novinara o tajanstvenoj grejalici, Ledej je odgovorio: „Ne znam, ali definitivno nam pomaže.“ Smehom je dodao da je hladno i unutar Arene, čime je nagovestio da bi grejalica mogla postati nezaobilazni deo njegove opreme.

FOTO: Printscreen/SportKlub

Na pitanje da li će je nositi i kada ne bude hladno, odgovorio je sa „Videćemo. Hladno je sada strašno napolju.“ Zatim se osvrnuo na samu utakmicu, izjavljujući: „Uvek je dobro pobediti, pogotovo na ovaj način. Pokazali smo karakter. Našli smo novi način da pobedimo, a to je velika stvar. Tako se postaje šampionski tim, tako se ide tim putem.“

Ledej je završio meč sa 15 poena, prikazujući najbolju igru tokom treće četvrtine u trijumfu nad Milanom od 82:69. Njegova posvećenost i sposobnost pravilnog donošenja odluka doprinose uspehu Partizana, dok grejalica postaje simbol timskog duha i pobedničkog mentaliteta.

11
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter