0
Evroliga

FOTO: Twitter/@kkcrvenazvezda

JEL TREBA CELA KONSTRUKCIJA DA SE PROMAŠI ILI?! Navijači besni na igrače Zvezde! (TVITOVI) (VIDEO)

Objavljeno: 08.12.23 u 21:41

Crveno-beli se drže u Baskiji, ali navijači besni.

Crvena zvezda večeras gostuje Baskoniji, vrlo verovatno i najboljem timu, barem kad je forma u pitanju, Evrope u ovom momentu, a rezultat nakon dvadeset minuta igre jeste 52:43.

Crveno-beli su katastrofalno ušli u meč, ali su do sredine prve deonice anulirali zaostatak, ipak, ulaskom Čime Monekea i Markusa Hauarda, domaći tim otišao je na dvocifrenu prednsot.

 

Ipak, koliko god da pokšali na želju da se vrate, crveno-beli deluje da nemaju realan kvalitet da ostanu u ovom meč, pa su tako domaći vratili dvocifrenu prednost na svoj konto.

 Najefikasniji u crveno-belom jeste Rokas Gedratis sa devet poena, i tri uhvaćena skoka, dok Miloš Teodosić ima šest poena i četiri asistencije.

Ipak, navijači nisu ni malo zadovoljni partijom izabranika Joanisa Sferopulosa, pa su Tvitovi bili nikada više napunjeni negativnom energijom.

 

Da li je cilj da se promaši cela konstrukcija, pitao je jedan navijač Partizana, ali ta konstatacija nije daleko od istine.

Takođe treba napomenuti i da je Iks, nekadašnji Tviter, crveno-bele strane, takođe besan na igrače.

 

Jedan od navijača, naglasio je kako nema želje i borbe kao nekada.

 

 

7
7
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter