1
Evroliga

FOTO: Twitter/@Baskonia

IGRAČI OSTAVLJAJU SRCE NA PARKETU, ALI NIJE DOVOLJNO: Baskonija uspela da upiše pobedu protiv crveno-belih!

Objavljeno: 08.12.23 u 22:37

Crveno-beli se drže u Baskiji.

Crvena zvezda večeras gostuje Baskoniji, vrlo verovatno i najboljem timu, barem kad je forma u pitanju, Evrope u ovom momentu, a rezultat nakon dvadeset minuta igre jeste 87:85.

Crveno-beli su katastrofalno ušli u meč, ali su do sredine prve deonice anulirali zaostatak, ipak, ulaskom Čime Monekea i Markusa Hauarda, domaći tim otišao je na dvocifrenu prednsot.

 

Ipak, koliko god da pokšali na želju da se vrate, crveno-beli deluje da nemaju realan kvalitet da ostanu u ovom meč, pa su tako domaći vratili dvocifrenu prednost na svoj konto.

 

U nastavku je Baskonija samo održavala prednost, iako su crveno-beli došli na jedan poen razlike u drugom poluvremenu, realan strah od preokreta nije postojao, iako su crveno-beli došli na svega dva poena razlike, ali je to tim Duška Ivanovića komotno rešio.

Crvena zvezda je imala šut za pobedu ili produžetak, ali je nedostatak rešenja se opet pokazao koban, jer je fantastični Gedraitis ostao bez municije na kraju.

 

 Najefikasniji u crveno-belom jeste Rokas Gedratis sa 24 poena, i šes uhvaćenih skokova u prakitčno svom meču sezonu, uz tri asistencije, Džoel Bolomboj je meć završio sa 14 poena, dok Miloš Teodosić imao 13 poena uz šest asistencija.

2
5
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter