4
Evroliga

FOTO: Starsport

EVROLIGA PRIZNALA GREŠKU: Ekipa Monaka je oštećena na utakmici protiv Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 08.12.23 u 11:50

Sudije su opet imale sporne odluke

Evroliga je zvanično priznala da su sudije meča između Partizana i Monaka napravile odlučujuću grešku u finišu susreta, oštetivši gostujući tim.

U ključnim trenucima produžetka, pri rezultatu 85:83 u korist Partizana, sudije su propustile da sviraju prekršaj osam sekundi prilikom prenosa lopte od strane crno-belih. Ova odlučujuća greška nije bila adekvatno sankcionisana, a lopta nije data Monaku kao što je trebalo.

Crno-beli su potom uspeli da zadrže poslednji napad, a završetak meča dočekali su s pobedom rezultatom 89:85. Bes gostujućih igrača nije izostao, s obzirom na očiglednu nepravdu koja se dogodila u završnici.

Nakon meča, igrači Monaka su izrazili nezadovoljstvo sramotnim suđenjem, naglašavajući potrebu za reakcijom Evrolige. Mnogi su se odmah oglasili i zatražili hitno ispitivanje cele situacije.

Ovaj incident će verovatno pokrenuti debatu o kvalitetu suđenja u Evroligi i potrebi za dodatnim merama kako bi se osigurala pravičnost i integritet takmičenja.

4
15
4 Komentara
  1. Zasto niste preneli saopstenje Eurolige u integralnoj verziji,tamo pise da je Partizan ostecen dva puta u poslednjem minutu utakmice a Monako jednom ali ste vi izvukli iz konteksta.Zašto dovodite javnost u zabludu?Ako se ne varam to je kaznjivo po zakonu o informisanju,bio bi red da ispravite clanak i izvinite se zbog „slucajne“ greske.Urbonas nije bas najpouzdaniji interpretator saopstenja Eurolige,njega razumem jer je Zalgiris sledeci na redu ali vas kao srpski portal nikako ne razumem.Zasto interpretacija sa necijeg X naloga a ne sa zvanicnog sajta Eurolige?

    4
    0
    Odgovori
  2. Ne budite toliko tuzni,izgubice i Partizan po koju utakmicu,i eto vam veselja.Gledano celu utakmicu,Partizan je brutalno pokraden,a eto,potkrala se i jedna greska na stetu Monaka

    1
    0
    Odgovori
  3. Uporno podsecajte zvezdase da su u bg izgubili 20 i kusur razlike od Armanija, koji je juče dobio pod rep od Partizana. Sramota šta se piše, sve po naredjenju, nije to vojska, ili jeste- propala

    0
    0
    Odgovori
  4. Je da su svi ovi “ portali“ pod kontrolom , da li onog “ časnog“ ili nekog drugog – svejedno. Sramota je sta se piše, niko ne pominje izuzetnu pobedu Partizana !?

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter