0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

BORBA ‘VEČITIH’ ZA VRH SE NASTAVLJA: Partizan gostuje u Nišu posrnulom Radničkom, Zvezda dočekuje nezgodne Lučance!

Objavljeno: 08.12.23 u 15:50

Očekuju nas zanimljivi dueli.

Nakon završene osmine finala Kupa Srbije gde su ‘večiti’ izborili plasman u narednu rundu vraća se Mozzart Bet Superliga Srbije. Fudbaleri Crvene zvezde su sa lakoćom obezdili četvrtfinale najmosovnijeg takmičenja u državi savladavši niški Radnički rezultatom 5:0, dok je Partizan morao da se pomući protiv Grafičara i nakon boljeg izvođenja penala bio bolji. 

Crveno-beli’ će sutra u okviru 18. kola domaćeg šampionata dočekati lučansku Mladost na svom stadionu od 18 časova. Izabranici Baraka Bahara su razočarali ove sezone, pošto su okupili najskuplji tim, a rezultati su veoma slabi. Ispadanje iz Evrope je okarakterisan kao veliki neuspeh, a trenutno se nalaze na drugom mestu i jure za ‘večitim rivalom’. 

Veliki problem je odbrana, pošto su u Superligi na svakoj utakmici primali golove u zadnjih tri meseca. Ta agonija se zaustavila protiv  Napretka Kruševcu, a ostala je mreža netaknuta i protiv Trajala Radničkog Niša Kupu. Sa druge strane Mladost je na petom mestu sa 25 bodova i igra na odličnom nivou pošto su poslednjih pet utakmica ostvarili tri pobede i dva remija, pa će i na ‘Marakani’ pokušati da pomrse konce domaćinu.

Tim iz Humske je iznenadio sve ove sezone pošto su razočarali u kvalifiacijama za Ligu Konerencija i prošlom sezonom. Trenutno su lideru u Superligi sa tri boda više od Zvezde. Ono što je impreisvno za izabranike Igora Duljaja je da su imali čak 13 pobeda u nizu, a onda je TSC došao i naneo težak porza od 4:0. 

Partizana ide na gostovanje u Niš gde će odmeriti snage sa Radničkim koji je zaboravio šta to beše gol, jer čak 390 minuta nisu zatresli mrežu protivnika. ‘Crno-beli’ sa velikim motivom ulaze u ovaj meč pošto su ambicije da konačno svrgnu Crvenu zvezdu sa trona i dođu do naslova prvaka Srbije. Meč protiv ekipe Slavoljuba Đorđevića na programu je u ponedeljak od 16 časova na gradskom stadionu ‘Čair’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter