0
Evroliga

FOTO: Starsport

BILO JE ZANIMLJIVO, BORILI SMO SE DO KRAJA: Sferopulos rekao svoje na kraju meča!

Objavljeno: 08.12.23 u 23:22

Poraz Zvezde u Baskiji.

Crvena zvezda večeras gostuje Baskoniji, vrlo verovatno i najboljem timu, barem kad je forma u pitanju, Evrope u ovom momentu, a rezultat nakon poslednjeg zvuka sirene  jeste 87:85.

Trener gostiju, Joanis Sferopulos, se oglasio nakon utakmice.

Mislim da smo danas videli zanimljivu utakmicu. Bilo je zanimljivo za navijače. Borili smo se do kraja. Mislim da, očigledno, naša odbrana nije bila dobra u prvom poluvremenu. Problem je za nas kada ne krenemo dobro u odbrani. Dozvolili smo rivalu u drugom poluvremenu seriju od 10:0. Nismo odustali, bilo je neizvesno. Na kraju smo mi mogli da dobijemo, Baskonija je mogla da dobije, ali su mali detalji odlučili pobednika„.

Usledilo je pitanje novinara o detaljnijoj analizi igre gde je trener Zvezde otkrio da je Nemanja Nedović bio u problemu.

Trebalo je da radimo na malim detaljima na kraju. Morate da shvatite da smo igrali bez važnih igrača, Nejpira i Hange, Nedović je dobio udarac i nije mogao da nastavi. Moramo da ispravimo detalje u igri, to je sigurno„, dodao je Sferopulos.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter