0
Rukomet

FOTO: Starsport

SRBIJA PORAŽENA OD POLJSKE: Naše rukometašice ostale bez četvrtfinala!

Objavljeno: 07.12.23 u 17:35

Kraj za Srbiju.

Rukometašice Srbije poražene su od Poljske rezultatom 22:21 (10:13) u prvom kolu druge faze Svetskog prvenstva.  Naša reprezentacija je tako ostala bez šansi za plasman u četvrtfinale planetarnog šampionata. 

Naš nacionalni tim je vodio 45 minuta na ovom susretu, ali su Poljakinje u finišu stigle do preokreta i minimalnog trijumfa, kojim su ostale u igri za plasman među najboljih osam. Najefikasnija u redovima Srbije bila je Sanja Radosavljević sa šest golova, pet je dodala Marija Laništanin, dok je Emilija Lazić postigla četiri gola.

Kod Poljske su se istakle Karolina Kočanijak sa šest, odnosno Monika Kobilska i Magda Balzam sa po četiri pogotka. Izabranice Uroša Bregara nisu mogle bolje da počnu ovaj susret, koji su otvorili serijom 4:0. Konstantno su tokom prvog poluvremena imale prednost, u više navrata +4, da bi na pauzu otišle sa rezultatom 13:10.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter