1
Evroliga

Nebojša Čović (FOTO: Starsport)

PARTIZAN „PROZVAO“ ČOVIĆA IZMEĐU REDOVA: Nisu ostali imuni na prethodnu izjavu prvog čoveka Crvene zvezde (FOTO)

Objavljeno: 07.12.23 u 23:55

Crno-beli se nalaze na skoru od 7:6 u elitnom evropskom takmičenju.

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Olimpije iz Milana rezultatom 82:69 u okviru 13. kola Evrolige na svom terenu u Štark areni.

Crno-beli se nalaze na skoru od 7:6 u elitnom evropskom takmičenju i u slučaju poklapanja određenih rezultata mogu i do deobe 4. mesta.

Izabranici Željka Obradovića imaju seriju od tri vezane pobede, a „duplo kolo“ preprodili su vgeoma moćne timove, prvo Monako, a sada i Armani.

Posle meča sa Monakom digla se velika frka među igračima pomenutog tima, koji su se bunili na sudije, a prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović prokomentarisao je ovu situaciju između redova.

On je rekao da je bolje časno izgubiti, nego nečasno pobediti, očigledno aludirajući na trijumf crno-belih.

Sada je Partizan imao i reakciju na to, pošto je na zvaničnom profilu na Instagramu u opisu pobede nad Armanijem stajao komentar:

„Hrabri Partizan se časno izborio za veliki preokret i pobedu“. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

 

86
6
1 Komentara
  1. Uspesi u sportu su često rezultat pažljivo planirane i dosledno sprovedene strategije, ne samo na terenu, već i izvan njega.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter