0
Fudbal

FOTO; Printscreen/X

OVDE JE FUDBAL MNOGO VIŠE OD NAJVAŽNIJE SPOREDNE STVARI NA SVETU: Ispali iz prve lige posle 111 godina, navijači zapalili grad od besa! (VIDEO)

Objavljeno: 07.12.23 u 11:23

Santos će naredne godine igrati u nižem rangu – Seriji B

Fudbaleri Santosa proživljavaju svoje najteže trenutke u 111-godišnjoj istoriji kluba jer su prvi put ispali iz lige.

Ovaj klub, koji je iznedrio legende poput Pelea, Robina i Nejmara, doživeo je poraz kod kuće od Fortaleze rezultatom 2:1. Ovaj neočekivani poraz omogućio je Baiji i Vasko da Gami da prestigne Santos na tabeli.

Santos je završio sezonu na 17. mestu, sa samo jednim bodom zaostatka u odnosu na Baiju. Ovim rezultatom, Santos će naredne godine igrati u nižem rangu – Seriji B. Ova promena označava kraj dugogodišnjeg statusa Santosa kao kluba koji nikada nije ispao u nižu ligu, a sada će deliti sudbinu drugih timova.

Navijači Santosa su duboko razočarani ovim ispadanjem, a to je dovelo do haotičnih scena u kvartu Vila Belmiro, gde je smešten klub. Protesti su prerasli u nerede, a neki delovi grada bukvalno su gorili od besa i frustracija zbog ovog istorijskog neuspeh.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter