0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

GERI NEVIL OŠTRO OSUDIO MATIĆEVE REČI: ‘To je najveća izdaja koju možete imati u fudbalu!’

Objavljeno: 07.12.23 u 14:10

‘Ono što smo prošle nedelje čuli od Nemanje Matića o kašnjenju je nešto što me jednostavno nervira.’

Fudbaler Rena, Nemanja Matić je u razgovoru za ‘YU Planet’ govorioZvezdi Partizanu, reprezentaciji, ali se dotakao i njegovog boravka na Ostrvu.  Takođe, izneo je ‘prljav’ veš iz svlačionice Mančester junateda kada je naveo da je vladala velika desciplina, da su mnogi igrači redovno kasnili i da su zbog toga skupili 75.000 evra kao kaznu za kašnjenje.

– Mi ostali koji smo uvek dolazili na vreme bili smo ljuti, pa smo odluičili da osnujemo neki unutrašnji disciplinski komitet čiji sam ja bio predsednik. Stavio sam papir na zid i na njemu sam dokumentovao imena individualaca koji zakasne – govorio je Matić.

Ovo se nije dopalo bišvem kapitenu ‘crvenih đaovla’, Geriju Nevilu koji je oštro osudio ovaj postupak bivšeg igrača Junajteda.

– Bio sam blag prema igračima Junajteda 12 meseci jer sam bio fokusiran na trulo okruženje sa vlasništvom. U klubu postoje poteškoće da igrači uspeju sa svime što je oko njih. Mnogo toga nije u redu i nadam se da će novo vlasništvo to da reši – rekao je.

Potom se osvrnuo na reči Nemanje Matića.

– Ali ono što smo prošle nedelje čuli od Nemanje Matića o kašnjenju je nešto što me jednostavno nervira. Najveća izdaja koju možete imati u fudbalskoj svlačionici je kada igrači ili predstavnici odu u medije da potkopaju trenera ili druge igrače. Iskreno, to je j***no neoprostivo! – poručio je Nevil.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter