0
Kladionica

FOTO: photosandic

MANEKENI U ARENI, CRNO-BELI JURE NASTAVAK SERIJE Može li Partizan da završi duplo kolo duplom pobedom?

Objavljeno: 07.12.23 u 12:50

Duplo kolo se nastavlja! Sinoć su košarkaši Crvene zvezde pretrpeli osmi poraz u Evroligi ove sezone i sada se nalaze na nezavidnom 16. mestu na tabeli sa skorom 4-8. Loše prvo poluvreme u Valensiji je onemogućilo Crveno-bele da stignu do preokreta i do prve pobede u gostima.

Sa druge strane, igrači Partizana su u utorak na svom terenu savladali Monako nakon produžetaka sa 89:85, a najbolji strelac meča je bio kapiten Crno-belih, Kevin Panter, sa 25 poena, dva više od Džejmsa Nanelija. Novi izazov je pred izabranicima Željka Obradovića, koji će večeras od 20.30 časova ugostiti Armani u okviru 13. kola Evrolige. Nakon trijumfa nad Monakom, Partizan ima po 6 pobeda i poraza, dok je Armani na 4-8. Najtrofejniji evropski trener za ovaj duel neće moći da računa na Kaminskog, dok za Manekene neće nastupati Nikola Mirotić, nesuđeno pojačanje Crnobelih ovog leta.

Ovaj meč bi mogao da bude prekretnica za Crnobele i početak nečega većeg, pa je ovo velika prilika da se ostvari važna pobeda. Situacija na tabeli je toliko tesna da timovi koji se bore za plej-of nemaju prostora da dožive kiks. Grotlo Arene je do sada progutalo nekoliko velikana i ovo je sjajna prilika za Crnobele da duplo kolo okončaju duplom pobedom, a pošto je sve duplo ove nedelje, kladionica AdmiralBet je duplirala iznos freebeta, pa će se sada deliti 20% freebeta na svaki tiket na kojem su odigrani učinci za 5 i više evroligaških igrača.

Pored toga, sve igrače sa otvorenim korisničkin nalogom na AdmiralBet.rs očekuju i brojni specijali kao što je specijal da će Panter, Naneili i Ledej postići 50 ili više poena, da će Naneli pogoditi 3 ili više trojke ili da će Šilds postići 25+ poena, 5+ skokova i 5+ asistencija. Takođe, od sada se možete kladiti na to da obe ekipe postižu po koš u prvom minutu, ili da obe ekipe postižu trojku u prvom minutu.

Sve od navedenih promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i naplatite svoje poznavanje elitne evropske košarke!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter