0
Košarka

FOTO: @Heat/X

MAJAMI BOLJI OD RAJAKOVIĆEVIH REPTORSA: U pobedi tima iz Floride, minuti i za Nikolu Jovića! (VIDEO)

Objavljeno: 07.12.23 u 09:54

Nikola Jović dobio je priliku da zaigra i upisao je nešto više od tri minuta

Košarkaši Majami Hita ostvarili su pobedu na gostovanju protiv Toronto Raptorsa rezultatom 112:103, čime su Raptorsima naneli drugi uzastopni poraz.

Na ovom meču, srpski reprezentativac Nikola Jović dobio je priliku da zaigra i upisao je nešto više od tri minuta na terenu, tokom kojih je zabeležio dva skoka.

Ključni igrači za Majami bili su Kejleb Martin sa najboljim učinkom sezone od 24 poena i 12 skokova, Dankan Robinson sa 21 poenom, dok je Džimi Batler postigao 19 poena. Orlando Robinson takođe je bio zapažen sa 15 poena i 12 skokova.

U poraženom timu, Paskal Siakam se istakao sa 30 poena, dok su Anuobi i Geri Trent dodali 23 odnosno 15 poena.

U drugom meču, Hjuston Roketsi su pobedili Oklahomu  rezultatom 110:101. Nažalost, trojica srpskih košarkaša – Boban Marjanovihttps://www.youtube.com/watch?v=S1hdoS-bQ10ć, Vasa Micić i Aleksej Pokuševski – nisu dobili priliku da zaigraju.

Najefikasniji igrač meča bio je Šej Gildžus-Aleksander sa 33 poena, dok su se u pobedničkom timu istakli Bruks sa 23 poena i Holidej sa 22 poena.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter