0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

EPILOG KUPA SRBIJE: Sedam superligaša i jedan „uljez“ u četvrtfinalu najmasovnijeg takmičenja u našoj zemlji!

Objavljeno: 07.12.23 u 19:11

Čeka nas zanimljiva završnica

Uzbudljiv završetak osmine finala Kupa Srbije u Humskoj doneo je konačan spisak četvrtfinalista, a među njima se našla ekipa iz Mozzart Bet Prve lige, OFK Vršac, koja je ostvarila iznenađujuću pobedu nad Napretkom iz Kruševca.

Posle završenih osamnaestina finala, sedam superligaških timova pridružilo se OFK Vršcu u borbi za prestižni pehar. Novi Pazar je obezbedio prolazak među najboljih osam, dok su Radnički Kragujevac, Čukarički, Voždovac, Vojvodina i Crvena zvezda već ranije potvrdili svoj kvalitet plasmanom u četvrtfinale.

Odlučujući trenuci na tri meča osmine finala bili su puni neizvesnosti. Novi Pazar je, iako je vodio sa 3:0, izdržao pritisak Inđije i obezbedio plasman. OFK Vršac je, zahvaljujući golu Miloša Milojevića u 66. minutu, eliminisao Napredak, dok je Partizan bio besprekoran sa bele tačke, osiguravši četvrtfinale pobedom u penal-ruletu nad protivnikom.

Četvrtfinalni susreti planirani su za 10. april 2024. godine, obećavajući dodatnu dozu uzbuđenja u trci za prestižnim trofejem.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter