0
Domaći fudbal
Igor Duljaj

Igor Duljaj (FOTO: Starsport)

DULJAJ NAKON GRAFIČARA: „Teško je pobediti unapred dobijen meč!“

Objavljeno: 07.12.23 u 18:55

Velika borba je viđena u Humskoj

Fudbaleri Partizana obezbedili su svoje mesto u četvrtfinalu Kupa Srbije nakon što su, posle penala, savladali ekipu Grafičara rezultatom 1:1 (5:4 penali).

Utakmica nije bila laka za crno-bele, a trener Partizana, Igor Duljaj, izrazio je zadovoljstvo nakon meča, pohvalivši i mladu ekipu Grafičara.

Iskren da budem očekivao sam da će biti ovakva utakmica. Znao sam da će protivnik biti motivisan. Oni su danas igrali maksimalno odgovorno. To je izuzetno mlada ekipa, koja je imala želju da se pokaže i dokaže. Predviđam za dosta igrača iz protivničke ekipe lepu budućnost. Ponosan sam na ekipu. Mnogo je teško igrati svaku utakmicu na pobedu, posebno ako je ona unapred dobijena. Cilj je ostvaren. Ono što može da bude za pohvalu jeste to što je publika videla mladog igrača Jovanovića koji je postigao gol. Tako da, idemo dalje, utakmica je već zaboravljena. Kao uvek, na kraju da se zahvalim publici i navijačima koji su došli po ovom hladnom vremenu da podrže igrače – rekao je Duljaj.

Posebno je pohvalio mladog Dušana Jovanovića koji je postigao gol, ističući zadovoljstvo što publika ima priliku videti mlade talente. Trener se zahvalio i navijačima koji su podržali igrače tokom meča. Partizan nastavlja takmičenje, a utakmica sa Grafičarom već je postala deo klupske istorije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter