1
Fudbal

FOTO: Starsport

DELIJE JASNO PORUČILE: ‘U subotu moramo da pokažemo reakciju!’

Objavljeno: 07.12.23 u 12:00

 ‘Pozivamo ceo stadion da ponese šalove, da napravimo spektakl za pamćenje!’

Fudbaleri Crvene zvezde sinoć  su deklasirali niški Radnički rezultatom 5:0 u okviru osmine finala kupa Srbije. Pokazali su izabranici Baraka Bahara  odličnu igru i zalaganje, ali nisu imali preteranu podršku sa ‘Severa’ pa su se povodom toga oglasile Delije i poručile da je juče bila sramna poseta i da u subotu isprave to.

-Iskoristili smo bonus „sramotna poseta“ za kup i sada više nemamo prava na to. U subotu Marakana mora da pokaže reakciju, pogotovu sever, na ovu sramotnu posetu protiv Radničkog iz Niša! Subota je, moralo bi da se sada pokaže pravi navijački mentalitet na našoj tribini. Da probamo da napunimo bar 3 sektora na severu i tako dokažemo da sledeće nedelje ne dolaze ljudi na stadion da gledaju Mančester Siti, već da dolaze da gledaju Zvezdu! Sve ostalo bi bila bruka i sramota! – ističu.

Pozivaju sve navijače da naprave sepktakl za pamćenje.

-Takođe, pozivamo sve navijače da ponesu šalove u subotu!Stiglo je hladno vreme, a i da napravimo dobru uvertiru pred utakmicu sa Mančester Sitijem, gde pozivamo ceo stadion da ponese šalove, da napravimo spektakl za pamćenje! SUBOTA – 16č – SEVERNA TRIBINA! Mesto gde se okupljaju Ultrasi Crvene Zvezde! Da vidimo koliko ih stvarno ima! – naveli su.

0
10

1 Komentara

  1. kad nama plate da dodjemo , eto nas i kad se vratite da budete pravi izvorni navijači Zvezde protiv vlasti i protiv loše uprave …

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter