3
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

BOGDANOVIĆ OTKRIO ŽAŠTO NIJE VIŠE IGRAO ZA NACIONALNI TIM: ‘Ja sam igrač koji je morao da ima minimum 30 utakmica za reprezentaciju!’.

Objavljeno: 07.12.23 u 13:20

Bez dlake na jeziku.

Fudbalski analitičar Rade Bogdanović je govorio o poznanstvu sa Draganom Stojkovićem Piksijem, a između ostalog dotakao se zašto nije zabeležio više nastupa za reprezentaciju Jugoslavije. Naime, on je samo tri puta igrao za nacionalni tim i postigao dva pogotka, a poručio je da je on jedini igrač koji je morao da plati za to.

Ja sam jedini igrač u istoriji srpskog fudbala koji je platio da igra za reprezentaciju, tako što sam platio avionsku kartu od Tokija do Seula i debitovao na tom Koreja Kupu. Napustio sam letovanje na Tajlandu kako bih ispoštovao himnu, grb, državu…Napustim Puket, dođem u Tokio i izvadim vizu, platim kartu i odem u Seul. Odigram tri utakmice i gotovo. Postigao sam dva gola na prvoj utakmici, otišao u Atletiko i više me nikad nisu zvali – naveo je.

-Jeste, istina je. Tražio mi je jedan novinar čiji sin je išao u školu sa pokojnim Batom (Brankom) Bulatovićem, tadašnjim gensekom reprezentacije. Tražio mi je 50.000 maraka da igram. Ja nisam hteo da platim i onda su odveli jednog igrača na SP u Francuskoj koji do tada nije ni igrao za reprezentaciju – jasan je Bogdanović.

58
3

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter