0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA LAKO PROTIV NIŠLIJA: Prvo poluvreme dovoljno za ubedljivu pobedu! (VIDEO)

Objavljeno: 06.12.23 u 19:56

Lagana pobeda za ‘crveno-bele’.

Crvena zvezda je večeras sa početkom od 18 časova na svom terenu dočekala ekipu niškog Radničkog.

Od samog početka ‘crveno-beli’ su pokazali zašto su poneli epitet apsolutnog favorita na ovom meču.

Već u 12. minutu videli smo prvenac Zvezdinog vunderkinda, koji je nakon driblinga, uspeo da savlada golmana udarcem levom nogom.

Par minuta kasnije Katai nas je podsetio kakav je velemajstor, kada je prelepim lob udarcem ostavio nemoćnog golmana rivala.

Do kraja prvog poluvremena golove su postizali Endiaje i Lučić, čiji je pogodak bio posebno efektan. Zatim je sa bele tačke na 5:0 povisio Žan Filip Kraso i pitanje pobednika je bilo u potpunosti rešeno.

Na samom startu drugog poluvremena Barak Bahar je napravio nekoliko promena, te je pružio priliku nekim mlađim igračima. Radnički je bio svestan da su ovaj meč izgubili, ali su želeli da taj poraz bude što manje ubedljiv.

Čitavo drugo poluvreme bilo je čisto odrađivanje posla i kao da su svi igrači samo čekali da se okonča utakmica. Izuzetno hladno vreme sigurno je uticao i na same igrače.

Crvena zvezda – Radnički Niš 

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter