0
Fudbal

FOTO: Al Fayha FC

VUK RAŠOVIĆ ZA HS POSLE OGROMNOG USPEHA U AZIJSKOJ LŠ: ‘Napravili smo veliko iznenađenje, ovo niko nije očekivao!’

Objavljeno: 06.12.23 u 13:12

Srpski stručnjak niže uspehe.

Nekadašnji trener Partizana, Vuk Rašović niže uspehe sa Al Fejhom. Naime, on je napravio ogorman podvig sa ovim klubom time što se plasirao među 16 najboljih ekipa u azijskog Ligi šampiona u veoma teškoj grupi. U poslednjem kolu gupne faze ovog takmičenja ostvarili su trijumf nad Pakhtakorom i tom pobedom overili nokaut fazu koja će se igrati februara.

Takođe, i ostali klubovi iz saudijske Premijer lige su prošli dalje. Vuk Rašović je za HotSport istakao da je napravljen veliki uspeh i veliko iznenađnje pošto im niko nije davao šanse za prolaz dalje.

-Sigurno da je napravljen veliki uspeh plasmanom među 16 najboljih ekipa u Aziji. Bili smo u jednoj veoma jakoj grupi gde je bio Ahal iz Turkmenistana, takođe i Al Ain i Pahtakor iz Uzbekistana, uspeli smo da budemo drugi. Napravili smo veliko iznenađenje, niko nije očekivao pošto nam je ovo prvi put da igramo Ligu šampiona – naveo je.

FOTO: Al Fayha FC

Dodao je da slede odmor, pa pripreme za februar kada će pokušati da naprave još jedno iznenađenje.

-Zanimljivo je da su sva četiri kluba iz Saudijske Arabije prošla dalje i da ćemo se najverovatnije u plej-ofu najverovatnije sastati sa jednim. Sada nam je potreban odmor, imamo par povređenih igrača. Posle nam slede dobre pripreme, treba biti u februaru spreman za plej-of i pokušati nemoguće i napraviti još jedno iznenađnje – jasan je Rašović.

Podsetimo, Vuk je već prošle godine nagrađen dobrim rezultatom produžetkom saradnje do 2025. godine, a on je ovim uspehom opravdao ukazano poverenje.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter