0
Fudbal

FOTO: Starpsort

RADNIČKI 300 MINUTA NIJE ZATRESAO MREŽU PROTIVNIKA: Na ‘Marakani’ samo jedan u poslednjih 12 gostovanja!

Objavljeno: 06.12.23 u 11:50

Tim sa Čaira u velikoj krizi.

U okviru osmine finala Kupa Srbije sastaće se fudbaleri Crvene zvezde Radničkog iz Niša na stadionu ‘Rajko Mitić’ od 18 časova. Ekipa Slavoljuba Đorđevića ima očigledan problem sa efikasnošću pošto je napada prestao da funkcioniše pre tačno 300 minuta. Ovo je jako loš momenat za tim sa juga zemlje za ovako teško gostovane. 

Radnički je trenutno pretposlednji na tabeli, a nedavno ne umesto Nikole Trajkovića na užarenu klupu Nišlija seo Slavoljub Đorđević. Nije se proslavio, zabeležio je dva poraza od Čukaričkog na domaćem terenu 2:0 i TSC-a u gostima 1:0. Takođe, imaju i veliki posto na najvećem srpskom stadionu pošto su na poslednjih 12 gosovanja ‘crveno-belima’ postigli samo jedan pogodak.

Poslednji put kada je Radnički zatresao mrežu Zvezde na ‘Marakani’ bilo je 07. maja 2022. godine kada je bilo 4:1 za tim iz Ljutice Bogdana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter