3
Evroliga

FOTO: Starsport

OVAKO IZGLEDA TABELA EVROLIGE POSLE OVOG KOLA: Evo na kojim pozicijama se nalaze „Večiti“

Objavljeno: 06.12.23 u 23:23

Zvezda stagnira, Partizan napreduje.

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od ekipe Valensije u 12. kolu Evrolige rezultatom 85:81, dok je Partizan sinoć savladao Monako posle produžetaka rezultatom 89:85. 

Zbog ovakvih ishoda večitih na tabeli Evrolige došlo je do određenih pomeranja u borbi za Top 8 faze.

Partizan se nakon trijumfa nad Monakom nalazi na devetom mestu, odnosno, dele sedmo sa još šest ekipa (Panatinaikos, Olimpijakos, Fenerbahče, Bajern, Valensija i Anadolu Efes) koje imaju skor 6-6.

Crvena zvezda je sa druge strane propustila veliku šansu da se priključi barem na jednu pobedu zaostatka u odnosu na crno-bele i sada se nalazi na 16. mestu sa skorom od 4-8.

Standings provided by Sofascore

 

 

6
0
3 Komentara
  1. Treba imati u vidu da je Partizan trenutno na devetoj poziciji i da je od tih osam ekipa koje su ispred njega vec igrao sa sest njih, dakle ima samo Real i Bolonju do kraja prvog dela regulara od najacih da igra, ostali su svi slabije ekipe od njih.Bice novih radosti….

    1
    0
    Odgovori
  2. Ako Bog da , nakon cetvrtka na sedmoj poziciji. Neko gore a neko na patosu. Ne radujem se tome, ali csto da se zna prirodni poredak stvari i da ne moze nista na silu i na privilegije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter