1
Evroliga

FOTO: Starsport

OBRADOVIĆ OTKRIO ŠTA ĆE BITI TAJNO ORUŽJE PROTIV OLIMPIJE: „To je tim koji ima igrače, sve osim Hajnsa, sposobne da šutiraju za tri poena“

Objavljeno: 06.12.23 u 21:03

On se nada da će sutra ujutru znati koji igrači će biti spremni za duel.

Košarkaši Partizana dočekaće ekipu Olimpije iz Milana u 12. kolu Evrolige 7. decembra od 20.30 časova, a sada je trenet crno-belih Željko Obradović rekao da će nivo energije biti presudan.

„Igrali su veoma dobro u Minhenu, izgubili u produžetku, ali to je košarka. Imali su šansu da pobede. Kvalitetna ekipa, bez obzira što nedostaju neki igrači. To je tim koji ima igrače, sve osim Hajnsa, sposobne da šutiraju za tri poena. To je mnogo važno kada govorimo o tome kako ćemo da odgovorimo na njihova iskakanja iz bloka“, istakao je Obradović.

On se nada da će sutra ujutru znati koji igrači će biti spremni za duel.

„Kaminski nije trenirao, sigurno neće biti u timu. Nivo energije biće jako važna stvar, zato treba tražiti svežinu od igrača koji nisu igrali mnogo protiv Monaka. Naravno, tražićemo pomoć i od naših navijača, da nas bodre i da sve bude fer i sportski“, zaključio je Obradović.

Partizan u Evroligi ima skor šest pobeda i šest poraza, a Milano četiri pobede i osam poraza.

 

 

6
0
1 Komentara
  1. Partizan je sada u sjajnoj stuaciji, na deobi je sedme pozicije, na jednu pobedu od cetvrtog mesta. Dakle, navijaci mogu da budu srecni i zadvoljni i treba da nastave podrzavati svoj omiljeni klub . Mislim da dolaze jos lepsi i srecniji dani za nas klub.
    Vredno je ziveti za voljeni klub!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter