0
Fudbal

head coach Marko Nedjic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play In match Baraz Mec between FK Graficar and FK Radnik Surdulica at stadium Vozdovac on May 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEĐIĆ PRED PARTIZAN: ‘Cilj je da se nadigravamo!’

Objavljeno: 06.12.23 u 12:50

‘Utakmica sa Partizanom mladim igračima treba da bude prilika da pokažu kvalitet.’

Fudbaleri Grafičara igraju u četvrtak od 16 časova u Humskoj protiv Partizana, utakmicu osmine finala Kupa Srbije, a trener gostiju, Marko Neđić izneo je svoja očekivanja pred ovaj duel.

-Cilj je da se nadigravamo, prikažemo u najboljem svetlu, ali i predstavimo Grafičar kao Zvezdinu filijalu na ozbiljnom nivou. Utakmica sa Partizanom mladim igračima treba da bude prilika da pokažu kvalitet i odigraju bez pritiska, iako je jasno da kada igrate za veliki klub morate da imate to u sebi. Verujem u njih i siguran sam da će pružiti maksimum – istakao je.

Dodao je da će mladi igrači imati priliku da steknu ogromno iskustvo.

-Mladi igrači će imati priliku da steknu ogromno iskustvo. Imamo dosta fudbalera koji su na početku seniorskih karijera. Na utakmici protiv Spartaka su osetili kako izgleda igrati protiv superligaša i napravili iskorak. Želja svih nas je da i u četvrtak ostvarimo dobar rezultat i odemo korak dalje, ali naravno da postoji i faktor protivnika, iza koga je sjajna polusezona. Često su stizali do trijumfa u završnici mečeva, radi se o ekipi koja igra svih 90 minuta. Moramo biti obazrivi, poštujemo protivnika, ali isto tako znamo šta želimo i koliko naporno radimo – naveo je on.

Očekuje ih težak meč.

-Očekuje nas težak meč protiv Partizana, sigurno jedan od najvažnijih u našoj dosadašnjoj karijeri. Želimo da pokažemo napadački fudbal koji negujemo, kao i kakvu budućnost ima Zvezda u Grafičaru. Naravno daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat i da napravimo veliko iznenađenje, ali smo pre svega fokusirani na to da odigramo borbeno i hrabro, bez straha – zaključio je Neđić.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter